Kezdőoldal » Otthon » Kert » EFCO MTH5600 és az Oleo Mac...

EFCO MTH5600 és az Oleo Mac GSH 560 Mind a kettő olcsó kínai, csak az olaszok eladják jó pénzért?

Figyelt kérdés

Azt mondták, hogy az efco Kínában készül azért ilyen olcsó mind a kettő. Két három éven belül ezek is tönkre mennek.

Arra, hogy otthon nagyobb mennyiségű fát kuglizz meg a ház körül dolgozz ezek kevés fűrészek?

2019. júl. 9. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Az Oleo Mac sosem volt kínai,és ma sem az.Olasz gyártmány Amelyikre nem ez van írva ,az hamisitvány gagyi termék ,ahogy minden kínai .

Ahhoz hogy nagyobb mennyiséget fűrészelj,erősebbet kell venni .

2019. júl. 9. 17:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Az ecfo is oleo mac, azt mondják, hogy Kínában készül ezek mind 3.5 Le fűrészek.
2019. júl. 9. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az Oleo-Mac olasz cég, de egyes gyártmányai Kínában készülnek. Ezt a fűrészt nem tudom, de pl. a rotációs kapáját még nem is csak kivitte gyártani, mint a Stihl meg a Husqvarna az olcsó gépeit, hanem - mivel nem volt kapája - keresett Kínában egy jó minőségű gépet, és most legyártatja narancssárgában, aztán felmatricázza, kész.

Most nem jut eszembe az eredeti név, de akinek van 5 ráérő perce, az megkeresheti a neten, hogy mi volt az eredeti neve az Oleo-Mac kapának, kínai korában.

2019. júl. 10. 05:48
 4/6 anonim válasza:
75%
Oleo Mac Ben van GS modell, és GSH modell. A H betű a home rövidítése, azt jelenti ház körülre javallják. Ezért olcsóbbak
febr. 22. 21:35
 5/6 Soaringsoul válasza:

Nekem van hivatalos forgalmazótól vásárolt Oleo Mac GSH 560-as láncfűrészem. Egy kínai szar. Bármennyire is gondját viselem, törődök vele, akkor is egy vacak. Az első néhány köbméter után nyikorog, visít. 13 m3 után eltörött az lánckenő olajpumpa és csak úgy fosta az olajat. Két külön szerviz is azt mondta, hogy tipikus kínai felépítmény. Mind ugyanaz csak más burkolattal.

Azért vettem Oleot, mert apám is vett úgy 10 éve egyet és az elnyűhetetlen eredeti olasz volt még.

Nagyot csalódtam. Nem ajánlom.

okt. 18. 12:09
 6/6 Soaringsoul válasza:
#5-ös vagyok. Csak otthon vágtam vele némi tüzifát. Egy tank vágása után szünetet tartottam, hogy hüljön stb.
okt. 18. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!