1/10 anonim válasza:
Mintha valami csuporka-féle lenne, legalábbis a virágzat alapján. Az látszik, hogy mezei, vagyis nem nemesített, de igazából nem tudom milyen virág.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi!! Akkor esetleg tudod, hogy lehet-e macskamenta, mert most azt hajtom....És olyat kellene találnom valahol.
2019. jún. 30. 17:52
3/10 A kérdező kommentje:
Van valamilyen illata (nem kifejezetten mentás, de valami érdekes...)
2019. jún. 30. 17:54
4/10 anonim válasza:
A szára és levelei alapján biztos, hogy nem macskamenta, mert az ilyen:
És valóban, a macskamentának, ha megdörzsölöd a levelét, igazán akkor érezni az illatát, nagyon kellemes illata van. A levele kicsit hasonlít a csalánra, csak kisebb méretű.
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2019. jún. 30. 18:52
7/10 A kérdező kommentje:
A macskamentát lehet vetni/ültetni, azaz lehet-e ilyen vetőmegot boltban venni, vagy csak a természetben, a réteken-mezőkön-erdőkben található ilyen növény?
Ha az utóbbi, és az embernek van olyan szerencséje, és talál, hogyan lehet szaporítani?
2019. júl. 2. 12:07
9/10 anonim válasza:
6-os vagyok.Nekem ugy lett,hogy a kozeli jatszoter mellett ultetett valaki es "loptam" egy kis gyokeres hajtast.Mar lattam gyokeres novenyt webshopban meg magot is,de szerintem nem mindegyik igazi macskamenta.
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek!!!
2019. júl. 2. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!