Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi a véleményetek az erdős...

Mi a véleményetek az erdős típusú kértekről? Lehet szép egy ilyen kert vagy inkább csak a minta kert?

Figyelt kérdés
Nincs idő az illetőnek nagyon megmunkálni a kertet, ezért kicsikét jobban szabadabban hagyja növényeket nőni, persze azért rendezi fűnyírás a gaz miatt stb., csak sokkal több a bokor, például bodza van nagy fenyőfák, fák, sűrűbb bokrok, kicsit olyan erdő típusú a kért vagy például a talajon néhol a fű helyett borostyán fut és társai...
2019. jún. 24. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
A maga helyén nagyon szép - nem azért szoktak ilyen stílusú kertet csinálni, mert lusta a tulajdonos, hanem mert ha a kerítés másik végén a végtelen természet van akkor úgy sincs értelme hadakozni ellene. Egy frissen parcellázott családi házas lakóövezetben ahol viszont mindenki a méregzöld gyepre hajt kicsit furcsa lehet - de hát ízlések és pofonok, van akinek meg az nem tetszik.
2019. jún. 24. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk kb az van, hagyunk mindent terjedni. Láttam már siklót, botsáskát, gyíkokat, tücsköt,itt lakik egy süni pár, és nagyon sok madarunk van akiket etetünk télen. Olyan mint egy kisebb erdő, de így szép. Mind ez egy kisváros kertvárosi részén.
2019. jún. 24. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek az ilyenek. Remélem egyszer lehet sajátom is :)
2019. jún. 25. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én szótáramban a "kert" pontosan ezt jelenti, nem a körömollóval kétnaponta nyírt gyep-kocsibeálló-grillsütő szentháromságot. A kertbe annyi fa, bokor és virág kell, amennyi csak befér. Nem mellesleg ez a rendszer természetessége révén önfenntartó is.
2019. jún. 25. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kertem(?)....ez is fura. Nem érzem, hogy az enyém lenne, csak együtt lélegzek egy kis földterülettel. Nem a tulajdonom, csak lehetőséget kaptam, hogy vigyázzak rá. Gondoskodjak az ott élő lényekről, vigyázzák rájuk és majd idővel búcsút vegyek tőlük.
2019. jún. 25. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!