Milyen arányban keverjem az olajat és a benzint ebbe a fűkaszába?
Nem az évek számitanak,hanem a munka órák .
Eredeti csomagolásban sosem hibásodna meg .
Full szintetikus olajat használj és 1:40 keverés arányt.
+ 20-30 percnél tovább ne használd egyhuzamban, aztán teljesen hűtsd ki.
+ A kínai 2ütemű gépek nem szeretik a kis gázt, eltömődnek, telekormolódnak tőle, arra a 20-30 percre húzd neki rendesen.
Ha így csinálod, akkor par év van benne... Persze kínai gépek mindig időzített bombák, én a fuxtec-et szeretem, bár drágább, de minden alkatrészt lehet hozzá rendelni, es ha van egy kis műszaki beállítottsága az embernek, mindig meg lehet bütykölgetni... Amúgy gyakorlatilag majdnem ugyan az a két gép...
50.000ért vettem, azota behozott nekem itt a valuban legalább 500.000ret... közben kb 50.000ret kellet cserealkatrészre költeni, 3 év alatt.
Kár volt megvenni, a Demon nem sokkal drágább, de egy szinttel jobb.
Az összes ilyen kínaiba 1:25 kell eleinte, ha nem hiszed, keress használati utasításokat a neten. Ha levágtál már legalább 1 hektárt vele (és még mindig megy :) akkor lehet hígítani, de 33-asnál hígabbra én nem venném.
És tényleg csak fullszintetikust használj, olcsó fajta is jó, azzal tovább él a géped, legalábbis, nem a motor miatt kell kihajítani.
Ilyen szarral vágok már ezer éve, a kipufogóház műanyag burkolat is leolvadt mert sose hűtöttem fél óránként és jó.
1:33 arány vált be legjobban ehhez. A negyvenes már száraz neki, a huszonötös pedig nagyon olajos, fröcsköli és füstöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!