Méhész segítségével. Menj, segíts neki, amiben kell. Ő pedig közben taníthat.
2019. máj. 30. 17:19
3/18 anonim válasza:
" Ő pedig közben taníthat."
Az miért éri meg a méhésznek hogy tanít?
2019. máj. 30. 19:13
4/18 anonim válasza:
Pl azért, mert így van segítsége. Meg társasága.
2019. máj. 30. 20:17
5/18 anonim válasza:
" Pl azért, mert így van segítsége. Meg társasága."
Én méhészkedem és ha társaság kell akkor találkozok a barátaimmal vagy a családommal. Segítség kell akkor pedig felveszek egy segédmunkást. Ingyen meg senki nem fog dolgozni a tanácsadásért.
2019. máj. 31. 11:20
6/18 anonim válasza:
Nyilván ez függ a méhész személyiségétől. Ha elzárkózik attól, hogy valakinek átadja a tudását, akkor hiába kérik meg rá. De akár meg is tehetné, és mindketten jól járnának. Persze ez is felfogás kérdése, és nem.is biztos, hogy az a lényeg, hogy valaki jól járjon. Ha valaki nem akar tanítani, nem fog... Én akkor is úgy gondolom, hogy egy méhésztől jobban senki nem tudja átadni a méhészkedés lényegét. Olyan méhészt keressen, akivel szimpatikusak egymásnak. És akkor nem kell se kifogásokat keresni, se értetlenkedni, hogy ez miért érné meg?
2019. máj. 31. 11:28
7/18 anonim válasza:
Nekem 3 méhész kollégám van, és mindegyik szeret a méhekről beszélni. Valószínű, hogy ugrálnának örömükben, ha hajlandó lennék eljárni hozzájuk tanulni.
2019. máj. 31. 16:23
8/18 anonim válasza:
Hamarabb kellet volna,már csak nyűg a méhészkedés,mert egyre több a kaptár betegség ,kaptár tolvaj,kevesebb a legelő,stb,stb,stb,......
ha csak nem 1-2 kaptárt szeretnél hobbi céllal,talán vágj bele, mint álltalában minden hobbi ,ez is veszteséges lesz.
( szerintem)
2019. jún. 1. 08:44
9/18 anonim válasza:
"már csak nyűg a méhészkedés,mert egyre több a kaptár betegség"
Plusz ott vannak az idióta permetszerek. Meg a sok idióta aki délután permetez mikor aktívak a méhek...
2019. jún. 1. 09:08
10/18 anonim válasza:
Plusz meg kell barátkozni rengeteg méhszúrással,és nem lesz se éjjeled se nappalod,mert mindíg azon fogsz agyalni mi van a bogarakkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!