Honnan ismerem fel a sárga színű édesburgonyát?
Pontos fajtát csak akkor lehet tudni, ha fel van tüntetve a dobozon. A batátának is olyan sok fajtája van, mint a krumplinak, és szín meg íz tekintetében nagyon eltérnek.
A citromsárgás belűnek a héja néha nagyon világos, néha meg lilás, de általában nem annyira narancssárga.
Ha biztosra akarsz menni, akkor keresel egy olyant, aminek megvan a "farkából" egy darab, megvárod, hogy az eladó ne nézzen arra, és a körmöddel lekapsz egy darabot a héjból onnan a faroktól, ezzel nem teszed tönkre, de meglátod, milyen belül.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
Nem gondoltam, hogy ennyire sok fajta van, így a fajtanévvel tényleg nem megyek sokra. Piacon veszem, de persze az eladó nem tud róla semmit, gondolom, csak megveszi a nagybanin, bármi is legyen az:( Ez a kapirgálás jó ötlet, lehet, hogy kipróbálom, mert egyelőre nincs más lehetőségem, ha biztosra akarok menni. Ahhoz meg elég drága, hogy mindenhol vegyek egyet-egyet próba cseresznye alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!