Májusban borsó vetés?
Figyelt kérdés
Április elején elkezdtem már, viszont néhány mag nem kelt ki, ezeket pótolnám, hogy egységes legyen. Nagyon elvagyok késve? Így viszont nem a legszebb.2019. máj. 8. 23:45
1/5 anonim válasza:
Nem érdemes, a borsó nem fejlődik, ha bejön a meleg.
2/5 anonim válasza:
1, és meleg van?
Kérdező, ez a május kimondottan alkalmas a másidvetésre, a csírázáshoz szükséges hideghatás bőven megvan éjjelente.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is jóval korábban elültetik a borsót,hagymát,uborkát akik régóta maguknak termelik meg az éves szükségletüket.Ha nincs fagy, akkor előbb fog beérni a termés,ez lenne a rizikóvállalás.Június elején el tudják adni az uborkát.
Már ne nyúlj a borsóhoz,hanem egy külön ágyást csinálj neki,a kikelő borsónak is más a vízigénye mint ami félig kifejlődött.Mi is több borsószemet teszünk egy helyre,ha dúsabb kevésbé tud kiszáradni,de felfuttatjuk egy keresztbe kifeszített madzagra,mert hamar berohadhat.
4/5 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek. A borsó rövid nappalos növény. Mire tisztességesen kihajt itt lesznek a nagy melegek/több napsütés. Valószínű, hogy tisztességesen nem fog teremni.
5/5 anonim válasza:
A többi közé már nincs értelme. Bár azt megfigyeltem, a szomszédnál már 5-8 centi, mikor én szoktam ültetni, mondhatni, együtt szedjük le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!