Mi okozhatja ezt a fűkaszánál?
Adott egy 3 éves fűkasza. A bóvlitól egy kicsivel jobb kínai, de ez mindegy a kérdés szempontjából. Kb. évi 2-3000 m2-t vágok vele, jól megy.
Kivéve, hogy 1 év alatt 3 alkalommal volt ez a problémája:
Leállt egy szó nélkül, előzetes gyengélkedés nélkül. Volt, hogy munka közben, volt, hogy épp leállítottam, és egy perc múlva már nem indult semmiképpen. Volt, hogy egy tank benzin után állt meg, és volt, hogy 5 perc munka után. Gyertya tiszta volt, benzin bőségesen volt, szikra is. De nem indult. (Kicsit talán mintha jobban melegedett volna, mint szokott.)
Aztán feladtam a próbálkozást, és mikor teljesen lehűlt, ismét első rántásra indult, és dolgozott szépen. Ha egy tank benzin után leállítottam, és tiszta forró volt, akkor is elsőre indult újra.
Az utolsó eset tegnap volt, hűvös időben, az előző meg 30+ fokban tavaly.
Mi lehetett ez a 3 alkalom?
Tökéletesen működik, és ezektől az alkalmaktól eltekintve első rántásra indul.
Azt kifelejtettem, hogy tegnap kipróbáltam másik gyertyával, de azzal se indult. (Mondjuk, használt gyertya volt, egy mechanikai problémák miatt évekkel ezelőtt leselejtezett gépből, szóval nem tudom, mennyire jó vagy rossz.)
Köszi.
Én is gondoltam erre, hogy valami piszok lehet benne, ami néha eltömődést okoz, de ez se szűnne meg pusztán a pihentetéstől.
Köszi, ez mindenképpen hasznos videó, de nálam nem a gyertya a probléma.
Most legutóbb 5 perc után állt le, és a gyertya hűtése, sőt gyertyacsere után se indult el. Aztán amikor elindult, utána már félóra működés utáni leállítást követően is elsőre indult, ahogy máskor is elsőre indul egy tank benzin után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!