Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit tegyek hogy megtudjam...

Mit tegyek hogy megtudjam menteni?

Figyelt kérdés

Kaptam egy kis tuja csemetét még decemberbe. Szép és jó volt minden, 2 hónapig szép zöld volt. Aztán elkezdett száradni szegény, így átültettem.

Úgy tűnt már rendbe jön, a jó idő közeledtével ki is tettem az erkélyre (lakásban lakunk) viszont most tiszta sárga lett, és száraz. Rendesen öntöztem, megtettem mindent. Rengeteg növényem pusztult el. Már mondtam a családomnak hogy kaktuszt kérek majd mostantól.

Ötlet? Nem tudom hogy menthetném meg. Adok neki még 2 hetet, ha akkor is száraz...akkor hagyom elmenni. :/

2019. ápr. 24. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha kiszárad, akkor menthetetlen, valószínűleg ez történt. Ha nem szárad ki, akkor örökéletű, de a kiszáradást nem viseli el.
2019. ápr. 24. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Oda pisálhat a macska?
2019. ápr. 24. 22:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom Magyarországon miért erőltetik a tuját. Abszolút nem ide való.

Ajánlom a következő videót:

https://www.youtube.com/watch?v=c3XHgtlYPac

2019. ápr. 25. 07:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát nem erőltette senki. Névmásomra kapram anyukámtól...

A macska nem tud rápisilni, mert nem tzd felmászni az utcáról egy sem. Főleg hogy a fra volt akasztva :o

2019. ápr. 25. 08:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Névnapra* lol kijavított. :'D
2019. ápr. 25. 08:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Falra* oh istenem.
2019. ápr. 25. 08:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha szobában tartottad, akkor természetes, hogy kinyiffant. Kész csoda lett volna, ha kibírta volna. Amint hogy az is csoda lenne, ha feléledne az elpusztult tuja.

Ha ez megtörténne mégis, írj a pápának, egyből jönnek téged szentté avatni.

2019. ápr. 26. 15:51
 8/10 A kérdező kommentje:

Csak az első hónapban volt bennt. Mert kb 25 centi magas volt akkor. Meg kicsike volt, nem mertem telen kitenni.

Mikor kitettem meg zöld volt.

2019. ápr. 27. 16:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez kb. olyan, mint egy kisbabát egy hónapig a víz alatt tartani, mert még olyan kicsike.

Az egy hónap alatt a meleg miatt beindult a növekedése, lebomlottak benne a megfagyást meggátló cukorvegyületek, és feltehetőleg elfagyott a gyökere, ami alapból is fagyérzékenyebb, mint a levelei.

De lehet persze más is. Egy hónap a fűtött lakásban, az nagyon durva. De hogy nem fog feléledni, az biztos.

2019. ápr. 27. 20:17
 10/10 A kérdező kommentje:

Értem. :/

Hát nagyon sajnálom hogy ez sem sikerült.

Itt ha nyár van, ha tél, egy növény nem volt ami túlélte volna ezt a lakást.

2019. ápr. 28. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!