Mit tegyek hogy megtudjam menteni?
Kaptam egy kis tuja csemetét még decemberbe. Szép és jó volt minden, 2 hónapig szép zöld volt. Aztán elkezdett száradni szegény, így átültettem.
Úgy tűnt már rendbe jön, a jó idő közeledtével ki is tettem az erkélyre (lakásban lakunk) viszont most tiszta sárga lett, és száraz. Rendesen öntöztem, megtettem mindent. Rengeteg növényem pusztult el. Már mondtam a családomnak hogy kaktuszt kérek majd mostantól.
Ötlet? Nem tudom hogy menthetném meg. Adok neki még 2 hetet, ha akkor is száraz...akkor hagyom elmenni. :/
Nem tudom Magyarországon miért erőltetik a tuját. Abszolút nem ide való.
Ajánlom a következő videót:
Hát nem erőltette senki. Névmásomra kapram anyukámtól...
A macska nem tud rápisilni, mert nem tzd felmászni az utcáról egy sem. Főleg hogy a fra volt akasztva :o
Ha szobában tartottad, akkor természetes, hogy kinyiffant. Kész csoda lett volna, ha kibírta volna. Amint hogy az is csoda lenne, ha feléledne az elpusztult tuja.
Ha ez megtörténne mégis, írj a pápának, egyből jönnek téged szentté avatni.
Csak az első hónapban volt bennt. Mert kb 25 centi magas volt akkor. Meg kicsike volt, nem mertem telen kitenni.
Mikor kitettem meg zöld volt.
Ez kb. olyan, mint egy kisbabát egy hónapig a víz alatt tartani, mert még olyan kicsike.
Az egy hónap alatt a meleg miatt beindult a növekedése, lebomlottak benne a megfagyást meggátló cukorvegyületek, és feltehetőleg elfagyott a gyökere, ami alapból is fagyérzékenyebb, mint a levelei.
De lehet persze más is. Egy hónap a fűtött lakásban, az nagyon durva. De hogy nem fog feléledni, az biztos.
Értem. :/
Hát nagyon sajnálom hogy ez sem sikerült.
Itt ha nyár van, ha tél, egy növény nem volt ami túlélte volna ezt a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!