Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kraftech KT-GT6500 nem pörög...

Zolikarak kérdése:

Kraftech KT-GT6500 nem pörög fel melegen mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Kérem adjato tanácsot!

Vásároltam egy KT-GT6500 tpusú szegélyvágót. Az csak megemlítem, hogy összesen nem használtam 2 óránál többet és ezt is végig szenvedtem a gép nem működik megfelelően már az első használat óta. A gép miután felmelegszik az alapjárata kissé megemelkedik és gázadáskor csak hörög mintha nem kapna benzint és a gáz húzogatásánál folyamatosan ezt teszi majd leáll. Ami érdekes, hogy újbóli berántásra elindul de a fent leírtakat produkálja. Megpróbáltam a szívatót ráhúzni de akkor sem változik semmi. Az erő is eltűnik természetesen. Mi lehet a baja?

2019. ápr. 20. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Ettől ne várj többet. 20ezres gép ennyit tud.
2019. ápr. 20. 16:22
 2/7 mindentudó99 ***** válasza:
65%
A tanulópénzt meg kell fizetni mindenkinek. Régen vettem én is egy két hulladékot mert ugye spórolna az ember. De nem jön össze mert a végén egy halom pénzt rákölt az ember és ugyan olyan ócska. Még garanciás lehet vidd vissza
2019. ápr. 20. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Index fórum megfelelő technikai topikjåra is írd ki , adnák tanåcsot , vagy youtube videót is találhatsz .....
2019. ápr. 20. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:
A baja az,hogy nem érvényesíted a garanciát.Irány a bolt vagy a szervize.Az utóbbit megtalálod a garancia könyvében.
2019. ápr. 20. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem kevés benzint kap, hanem túl sokat. Kevés benzinnél inkább felpörögne üveghangig.

Ha garanciális, vidd a megadott szervizbe, ha meg pl. piacon vetted a rízbűrű tesvírtől, akkor keress egy hozzáértőt, aki be tudja állítani a benzinmennyiséget. Vagy te is tekerhetsz rajta egy fél fordulatot, ha nem félsz, hogy teljesen el..szod.

2019. ápr. 21. 09:03
 6/7 anonim ***** válasza:
A levegő csavaron kell állítani ennyi az egész, aztán itt mindenki lehulladékozza. Még a husqvarnákat se állítják be gyárilag pontosan mert az első használat során bejáratáskor dől el mennyire pontos üzemanyag levegőt kér a motor.
2019. dec. 16. 04:48
 7/7 anonim ***** válasza:

"Még a husqvarnákat se állítják be gyárilag"

Persze! Azért nem kellett hozzányúlnom egyikhez se, mert nem volt beállítva.

Nem az első gépemet koptatom de egy 18ezer forintos 5,5Le (vicc) géptől mit várhat az ember?

Attól, hogy odafirkálják, hogy Germany attól az még Gagyi kínai marad Azért gagyi mert xar, nem azért mert kínai, manapság már a kínai gépek között is vannak jók, de azok se a 20 ezer alatti kategória.

2019. dec. 16. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!