Kezdőoldal » Otthon » Kert » A csodasövény mennibe kerül...

A csodasövény mennibe kerül 20m. Hosszra?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi tart vissza attól, hogy rákeressél??

[link]

2019. ápr. 2. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha turkesztáni szilként keresel rá, akkor kb a tizedébe, mint, ha csodasövényként :) Egy sorban fél méterenként, két sorban, eltolva, méterenként ültetve a 20m az kb 40db.

Ha normális erdei csemetekertből vagy faiskolából veszed, megúszhatod 4-5000Ft alatt is. De nem örökzöld...

2019. ápr. 2. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:
7ezer Ft. egysorosan.
2019. ápr. 2. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt a legolcsóbb, 35Ft/db

[link]

2019. ápr. 2. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Vigyázz vele, mert ami az elején előnye, hogy gyorsan nő, az pár év múlva a hátránya lesz. Ha nem vágod vissza, fa lesz belőle és az alja felkopaszodik, ha meg vágod, akkor meg állandóan ott fog állni az udvarodban a kazalnyi hulladék. A zöld nem ég el, szecskázó nem viszi. 10 év után meguntam és kivágtam a francba. Kanalas géppel kellett kiásatni a gyökerét.

Tanyán vagy külterületen tudom elképzelni, oda nagyon jó szélfogónak. Családi háznál elég komoly melóval jár.

2019. ápr. 2. 10:57
 6/7 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Egyet értek az ötössel nekem van 30-40 Méter az utcafronton. Ha rendesen megerösödik 3 évente tarra kell vágni a föld felett tíz centire mert nagyon megvastagodik. Kétévente meg derékba minimum. Ehez láncfűrész kell. A rendbentartásához meg benzines sövényvágó. Ha ezeket vállalod akkor telepíts ilyet. Karbantartva egyébként szép.
2019. ápr. 2. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Csodasövényt az ültet, aki jól kiakar cseszni magával!

Idézet:

"hamar elszaporodik, és villámgyors eredményt érhetünk el vele. Azt már kevésbé hangsúlyozzák a reklámokban, hogy egy rendkívül invazív növényről van szó, ami valóban gyorsan nő, csak nem áll meg, amikor mi szeretnénk, hanem tovább és tovább szaporodik. Ez egy turkesztáni szilfajta, aminek gyökere több méter mélyre lemegy a földbe, agresszívebb, mint az akác, gyakorlatilag kiirthatatlan!!

Nem egy kertben markológépekkel kellett eltávolítani a nemkívánatos növényt és sok földet, hogy megszabadulhassanak tőle.

Másrészt csak egy ideig bokrosodik, aztán fásodik, és viszonylag hamar elöregszik. "

2019. ápr. 3. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!