Külön táp kell minden növénynek?
Figyelt kérdés
Tavaly vettem virágzás indító tápoldatot, petúniák, vinkák voltak balkonládákban, és most az árvácskák is gyönyörűek tőle. Kaptam négy muskátlit ajándékba egyik szomszédtól, már el is ültettem őket szintén ládába. Lesznek majd megint petúniák nyáron. Vegyek külön tápoldatot a muskátliknak, vagy jó lesz nekik is a virágzás indító?2019. márc. 25. 15:48
1/1 anonim válasza:
A virágzásindító az virágzásindításra való, mert visszafogja a növekedést a túl erősen fejlődő és nem virágzó növények esetében. Kifejlett virágzó növényekhez már vagy virágzó növényekre valót vegyél, vagy általánost keverj a virágzásindítóval.
Muskátlinak lehet venni kis kiszerelést 200 körül. De amúgy annak pont nem túl rossz a virágzásindító, mert az nem igényel sok nitrogént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!