Milyen szobanövény ültessek egy 27literes cserépbe?
1-es vagyok, közben elszállt!
27 literes edénybe eleve nagy növényt kell ültetni.
Kis növényt kis cserépbe, nagyot nagyba, mert évekig csak gyökérre fog fejlődni.
Törzses pálmaliliom (Yucca gigantea)
Szobában tartva csak 2 méter magasra nő, kint a szabadban viszont akár a 8-9 métert is elérheti, így persze a törzse sem vékony, szerintem ezzel lehetne a legjobban kihasználni a cserép méretét, hát bizony 27 liter hatalmas cserép! Bár nem tudom, hogy ez a növény mennyire bírja/tűri a hideget, mert bizony télen a lakásban nem egyszerű ekkora növényt tartani, de más ötletem nincs! :/
Azert 27 literes cserép annyira nem nagy.
Bármilyen nagyobb virágot.
Vagy több kisebbet rakj egy cserépbe.
Jó áron semmilyent nem tudsz eladni. Aki magánszemélytől vásárol nagy növényt, az nagyon olcsón akarja...
Én szoktam árulni ezt-azt, nagy növény esetén gyakran a bolti ár tizedéért is örülni kell, ha elviszi valaki. (A neten árulják drágán is, de nem hinném, hogy sokat eladnak belőlük.)
Olyan ültess, amit szeretnél a szobádban látni, aztán meg majd lesz valami.
Szobában nagy cserépbe eleve nem érdemes kis növényt ültetni, mert könnyen tönkremegy, főleg, ha nem profi a tulajdonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!