Hova tudnám feltenni a kerti garnitúrámat Jófogáson kívül?
Figyelt kérdés
Nem tudom eladni áron alul sem ott, pedig alig használt, jó állapotú, tömörfa és áron alul adom. Vannak még Jófogáshoz hasonló oldalak? Hova lehetne még feltenni?2019. febr. 18. 15:39
1/5 anonim válasza:
Facebook adok-veszek csoportok, esetleg a Marketplace ugyanott.
Azert kivancsi lennek mit akarsz eladni es szerinted mi az 'aron alul', meg arra is hogy miert telen akarsz kertibutort eladni :)
3/5 anonim válasza:
Leginkább a padlásra tedd fel és majd szezonjában el fogod tudni adni!
4/5 A kérdező kommentje:
Ilyenkor azért már gondolkodnak az emberek rajta. Legalábbis pár ismerősöm, csak ők más milyenre gondoltak sajnos. Úgy ahogy már ruhát is tavaszit vesznek az emberek. Hétvégén pl. sokan kiültek a teraszra is, na mire? "kerti bútorra". :D én is, amint eladnám vennék helyette mást, igazából már most, csak a jelenlegit nem tudom hova rakni. Egyébként tömörfa asztal(120x100x70) 2 székkel. 40 ezer, alig használt, 2 éves. Szegény inkább csak porosodik.
2019. febr. 18. 17:01
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom Fb-on!
2019. febr. 18. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!