Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ezen feladatra szerintetek...

Ezen feladatra szerintetek melyik fűrész lenne a megfelelő? Lent kifejtve.

Figyelt kérdés

Éves szinten kb 3 erdei köbméter fa összevágásáról lenne szó,ami nem fér a szalagfűrész alá. (Kb.30-45cm átmérő)

Mit ajánlanatok erre?

McCulloch gépek mennyire megbízhatóak? Vagy inkabb egy kisebb husqvarna?

Stihlt inkabb mellőzném, ott a kisebb gépek is drágábbak mint a husqvarna hasonló kaliberű gépe,és szerintem ilyen mennyiségre elég a kisebb árú és teljesítményű gép.

Köszi előre is a tanácsokat :)

2019. jan. 9. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem Husqvarna 135 ös van.A kérdésben leírt mérető fák sem okoznak gondot . 4 hónapja vettem újan .
2019. jan. 9. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:
McCulloch = Husqvarna, ugyanaz a tulajdonos.
2019. jan. 9. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz a tulajdonos, hanem ugyanaz a cégcsoport. Valamint Jonsered, Flymo, Gardena, Partner, stb.

Ahogy a Volkswagen cégcsoporthoz tartozik az Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, stb. De ezek mégsem teljesen egyformák, ugye...

McCulloch valószínűleg mind Kínában készül. Persze, komoly minőségellenőrzéssel. Profi fűrész tudtommal nincs köztük, de lehet, hogy csak én nem találkoztam vele.

Ahogy a kicsi és olcsó Husqvarna fűrészek is csak hobbicélra lettek gyártva.

Évi 3 erdei köb az szerintem a határ, amit még viszonylag bírnak ezek.

2019. jan. 9. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!