Létezik olyan gomba, amely fogyasztásától "betépünk"?
Figyelt kérdés
Egy angol sorozatban láttam, hogy fiatalok ilyet szedtek, ettek, majd roppant jólérezték magukat.2010. jún. 27. 22:19
2/10 anonim válasza:
Biztosan hallottad már a "varázsgomba" kifejezést. Konkrétan hallucinálni kezdenek tőle.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Létezik.
Ez igazán remek volt, hogy belinkelted ezeket. Remélem a kérdező nem megy el az erdőbe szedni gombát, és szakértelem hiányában véletlenül még valami gyilkosat szed magának.
5/10 anonim válasza:
Kérdező, te is nézed a Skinst? :D :D
6/10 anonim válasza:
Vagy láthatta a Tenacious D-t xD. Egyébként már én is hallottam róla, de nem tudom a nevét :D
7/10 anonim válasza:
gondoltam nem szellemi fogyatékos és nem vizsgáltatja be előtte piacon ingyé, de ha igen hát akkor...így is van elég. :)
egyébként psilocybe-n gomba, azért mert az a fő alkaloidja.
8/10 anonim válasza:
Már bocsánat, nem akarok offolni, de miért van szükség ilyen tudatmódosító szerekre?
10/10 A kérdező kommentje:
téháiksz a válaszokat
Igen, és is nézem a Skinst. :-)
Abban láttam^^
Tenausons D-t is láttam, abból nem rémlik ilyen.
És tudatmódosításra én sem tudom, miért van szükség, ez csak egy érdeklődés volt. Valószínű nem fogom kipróbálni, MERT nem értek a gombákhoz. Meg nem is szeretem.
2010. jún. 28. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!