Miért kerül kétszer annyiba a virágföld, mint fél éve?
Tavasszal 500-600 Ft volt 50 liter, most 1000 Ft alatt nem találni. Mégis mi indokolja ezt? Télen több helyet foglal ugyanaz a készlet, vagy mi van?
Tavasszal, a szezon elején lemehet az ára? Ha igen, miért, ha egyszer akkor fog növekedni a kereslet?
többen vásárolnak kerti dolgokat - novemberben?
kereskedő megemelte az árat - az összes egyszerre?
szerintem az olcsóbb fajták elfogytak ezek meg jobb minőségűek azért drágák
biztos lehet még kapni valahol 3-400ft -ért
Nyilván nem ugyanazokat a márkákat látod. A normális minőségűek tavasszal is 1000 fölött voltak. 5-600 Ft-osakat meg nem szabad megvenni, nagyon rossz minőségűek szoktak lenni. Kb. annyi a különbség, mint a 600 Ft-os meg az 1200 Ft-os virsli között. Kinézetre hasonló, de a lényeg hiányzik az olcsóból.
Az ilyen nagyon olcsókat szerintem nagy üzlethálózatok kínálatában láttad, náluk pedig ez szezonális termék, nem forgalmazzák egész évben.
Ezt én így nem vettem észre. Attól is függ, hol veszed. Tavasszal a 25 litereseket vettem 700-ért.
Ha jól emlékszem, múlt héten láttam az Újbuda Center Tescoban 430 Ft-ért 50 litereset.
A nagy áruházláncokban minden szezonális terméketmajdnem 0Ft haszonnal adják, mert kint van az újságban. Ez a reklám. Ha bemész vásárolni földet, akkor már mást is fogsz venni és azon keresnek. az a lényeg, hogy bemenj, és ezzel csalogatnak be.
Szóval jövőre is fogsz taláni 500Ft-ért földet - de abba se műtrágya, se fehér tőzeg, cska masszív feketetőzeges trutyi massza lesz.
Meg gondolom már beárazták a jövő évi árakat, mert minden emelkeedett (üzemanag, bérek, már megvásárolt alapanyagok következő szezonra a gyártónál, drágább a fólia.
Üzemanyag meg fólia is olajszármazék, és a forint is gyengült dollárral meg euróval szemben.
És munkabért is meelni kell hogy ne menjen el külföldre a dolgozó. Hát, ilyenek lehetnek benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!