Kinti vagy szobanövény? Ajándékba kaptuk kb.1 hónapja.
Figyelt kérdés
Nemrég észrevettem, hogy kezd kiszáradni, pedig kapott elég vizet. Kirakni nem mertem az udvarra, mielőtt meg nem kérdeztem, hogy ki lehet e, mert féltem, hogy esetleg megfagy.2018. nov. 20. 11:28
1/5 A kérdező kommentje:
Linkelek képet is persze, de eddig nem engedte megosztani a gyakori, amit próbáltam. Pillanat
2018. nov. 20. 11:30
3/5 anonim válasza:
Nevüket nem tudom, de a rózsaszínt és a piros bogyósat kiültetheted, a kis levelűt nem ismerem.
4/5 anonim válasza:
Hamarabb kellett volna akkor kérdezni, vagy alapból kint tartani valami védett helyen, azt bármi kibírta volna idáig, mert így már hozzászoktak a meleghez.
A zöld az szerintem valami kinti talajtakaró.
A rózsaszín az erika, a bogyó meg fajdbogyó. Mindkettő bírja kint, de inkább nagy cserépbe, A-s virágföldbe ültetve, és télen fal mellé rakva, mert csak kimondottan savanyú talajban fejlődnek, a legtöbb magyar kertben pedig nincs ilyen.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. nov. 23. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!