Mitől számít egy fűkasza barkácsgépnek/iparinak?
A gyengébb anyagminőségű gépek eleve olcsóbbak.
A motor teljesítménye a legfontosabbakhoz tartozik .
A megbizhatóság nagyon fontos.A kasza ne szervizben töltse az idejét akkor,amikor legjobban kellene.
Már van több jó középkategóriás is .100 alatt,már jók vannak
MTD viszont kerüld nagy ívben .
130 ezer alatt felejtős.
Feltekeri a füvet, és lefullad, olyan gyenge.
Nem mondanám hogy egy közel 100 közeli Aleo Mac megadná magát .Ez a márka már bizonyitotta ,hogy nem gagyi.
A fűvet mindegyik feltekeri ha olyan ,és túl nagy.
De ennek is megvan a technikája hogy kell lekaszálni.
2-3 hetente minek kellene vágni? Nem kis munka, szerintem elég havonta dolgozni vele.
Nem lenne opció (ha van pénz rá), hogy a nagyobb sima részeket egy komolyabb önjáró fűnyíróval vágnád, fűgyűjtő nélkül, és csak a maradékot kaszával? Szebb lenne az eredmény, könnyebb a munka. (Bár azzal tényleg nem lenne elég havonta.)
Igaz, beruházás a 2 gép, de így dupla ideig tartanak.
Ekkora területhez szerintem 2,5 LE alatt ne gondolkozz, azokkal lassú a haladás.
Erős gépek léteznek olcsóban is, csak nem feltétlen tartósak.
Esetleg egy Fuxtec 2,7-es damillal, az garantáltan elég erős neked, 5 évet szerintem kibír, némi javítgatással. A motor jó és megbízható, az egyéb alkatrészeket meg fillérekért adják a piacon a rízbűrű tezsvírek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!