Ha a kertiházam kéménye füstöl télen és beteríti a szomszéd telkét milyen bajom lehet belőle?
Ha valaki normálisan tüzel, akkor nagyon minimális füst jön ki a kéményen, sőt szinte semmi.
Akkor van baj, ha vizes a fa, és kevés levegőt kap a tűz. Sajnos a tüzelések 90 százalékában ez fennáll.
Szomszédnál is ez volt, mi átálltunk gázra 2-3 évvel ezelőtt, mert már nem éri meg fával küzdeni. (Nálam is volt ilyen gond, én is meghosszabbítottam a kéményt). Mondtam, hogy valami nincs rendben, mert irtózatosan füstöl a kéménye, s tiszta korom a tetője is, meg az én udvarom is. Kéményseprő kitisztította a kéményt, javasolta, hogy hosszabbítsák meg, meg is történt, azóta nincs probléma. Persze igen, van olyan időjárási körülmény, ami "lecsapja" a füstöt, szó se róla. Szóval szerintem is, kulturált emberek között így megy, hogy nem b... egymást, hanem szólunk, s arra ez a reakció. Jó látni ilyet is itt, mert ált. inkább a szomszéddal kapcsolatos kérdéseknél a háborgás, a feljelentés, az egymással való kitolás a főtéma.
Úgy egyébként szigorúan véve, amit csinálsz az birtokháborításnak számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!