Kezdőoldal » Otthon » Kert » Cross tools láncfűrész milyen?

Cross tools láncfűrész milyen?

Figyelt kérdés

Mennyire jó a Cross tools CGC 1800 OR láncfűrész?

Jobb márka mint a piacon árult straus és egyéb?

#láncfűrész #Straus #Cross tools
2018. okt. 8. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 éve megvan és csak lapot meg láncot cseréltem rajta.Viszonylag sokat volt használva.Nekem bevált.
2018. okt. 8. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Nem ismerem ezt a gépet,de azt tudom,hogy aki a Strausnál szrabbat tud csinálni,hát én azt a céget felterjeszteném Nobel díjra.
2018. okt. 8. 20:47
 3/5 anonim válasza:
55%

Nekem a5 52 köbcentis, 3 lovas verziója van, név szerint a CGC2200OR, 13.-án lesz féléves a gép, Praktikerbe vettem 30ezerért 2 év garanciával, vezető, lánc, benzinsapka tömítés cserén kívül más baja nincs.

Kicsit szereti a gyomrát, ennyi baja van.

Több, mint 300 mázsa fát vágtam vele össze, annak ellenére, hogy kínai, az említett apróbb hibáktól eltekintve kutya baja, semmi baja nincsen.

Ha minden alkalommal alaposan kitakarítod, mindent átnézel, megreszeled, karbantartod, ugyanúgy kiszolgálhat évekig, mint bármely más piacvezető világmárka.

Én maximálisan meg vagyok elégedve az 52 köbcentissel.

2018. okt. 9. 17:35
 4/5 anonim válasza:

Egyébként a Straus egy köpedelem... 3 perc munka után minden baja van...

https://www.youtube.com/watch?v=GAbxcQSCxXo&t=40s

Kínai és kínai között óriási a különbség.

2018. okt. 9. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Voltam a Praktikerbe és megrángattam néhány ilyen gépet és úgy tűnik nagyon egyben van. Nem csörög a hajtókar, cuppog a dugattyú rendesen. Sajnos ez például a Garden master-ről nem mondható el ami az Obi-ba kapható. Ott háromból kettő már gyárian csapszeges mert csörög.
2019. dec. 18. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!