Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogy mukodik a szemetszallitas?

Hogy mukodik a szemetszallitas?

Figyelt kérdés

Van egy kis raktaram amiben evek alatt osszegyult sok lim-lom tehat vegyes hulladekrol lenne szo, ha egy kocsival kiviszem a szemettelepre atveszik? (Nyilvan ellenertek fejeben) Mert egyben szeretnem az egeszet kitisztazni es nincs idom kulonvalogatni.

Koszonom a valaszokat elore is.

2018. szept. 3. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Csak cégeknek és csak ha igényeltek engedélyt, persze úgy is sokat kell fizetni. Ha szétválogatod elviheted a kommunálisba.

Ha nem akarod különválogatni az egyetlen törvényes megoldás a konténer rendelése viszont kegyetlenül drága.

2018. szept. 3. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
29%
Konténer. A mennyiségtől függ, mekkora kell. Akár 40-50 ezer is lehet.
2018. szept. 3. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nincs válogatva, akkor átveszik veszélyes hulladékként. Egy biztos, hogy te, mint magánszemély is elviheted és te magad is elviheted, szóval az a lehetőség működik, hogy a szállítását te intézed és helyben pedig kalkulálnak egy átvételi díjat. Ezt onnan tudom, hogy nemrég érdeklődtem erről. Azt viszont csak feltételezem, hogy a vegyes hulladékot átveszik veszélyes hulladék címszó alatt, nyilvánvalóan erről a helyi hulladéklerakó cégnél kellene érdeklődj, nagyjából behatárolva, hogy mit tartalmaz majd a vegyes hulladék. Veszélyes hulladék lerakása egyébként tudtommal 180-200 forint körül alakul kilója.

Sanszosabbnak tartom én is, hogy rá kell szánd az időt és ki kell válogatnod.

2018. szept. 4. 11:02
 4/4 kovpet ***** válasza:
Némelyik hulladékudvarban átveszik. Nézz körül, hogy a környékeden van-e ilyen.
2018. szept. 4. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!