A pálmámat megtámadták a levéltetvek. Káliszappan helyett milyen egyéb "bio" keveréket készíthetek permetezéshez?
Itt ahol élek, nem találtam káliszappant, igazából nem is tudom hogy keressem (spanyolul). Viszont s.o.s. szeretnék valami bio-keveréket permetezéshez.
Találtam sok mindent a net-en, de nem találtam a hatásmechanizmusát pl. a szappanoknak. Mi a lényege, a lúgos hatása? Vagy? Találtam olyan leírást is, ami a mosogatószert részesíti előnyben, de amit mi használunk annak a pH-ja 7. Milyen más HATÁSOS (és "bio") háztartási terméket használhatok a levéltetvek ellen?
Köszönöm!
Ok, közben megtaláltam a "káliszappant" itt.
Ettől függetlenül ötleteket várok még, már nem is feltétlenül nekem, hanem a jövőben idetévedőknek.
Köszönöm!
Mi a problémád a sokkal kevesebb munkával járó és hatásosabb rovarölőkkel?
Azt hiszed, hogy bármilyen szempontból veszélyesebbek, mint egy spriccentés a dezodorból vagy a légfrissítőből? Hát nem. A neten pontos adatokat találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!