Kérdés, hogy mit takar az otthoni használat.
Ha többszáz m2-t, akkor tényleg nem szabad megvenni.
Ha csak az árokpartot akarod lenyírni a ház előtt, 20 m2, amit a fűnyíró nem bír, arra elég lehet még ez is.
De én a helyedben erre is inkább egy Demon nevűt vennék, csak egy pár ezressel drágább, és nem ennyivel jobb. Persze, ez se 1000 m2-re való, de bőven használhatóbb, mint egy bármilyen nagy márkás 1 LE-s gép.
30-40 között volt az enyém is, akksis, Bosch.
Ha jól emlékszem, 36-ért rendeltem, ingyenes házhozszállítással.
Nem tudok keveréket csinálni, ok, biztos nem bonyolult, de nem csináltam még sosem, és pl a benzint sem tudnám beszerezni-hazacipelni, távolsági busszal, vidékre.
Az elektromossal meg nem akartam kínlódni, nagy a telek, csak több hosszabbító használatával lehetne megoldani, macerás.
Van egyébként fűnyíróm, rendes tolós, benzines.
Nem tudom, a kérdező férfi vagy nő, de elárulom, hogy nem szól ám minden a hagyományos fűnyíró mellett! Sőt!
Én nő vagyok, és rohadt nehéz tolni. Nálam nem egyenes a talaj, és több száz nm-ről beszélünk. Óriási erőkifejtés kell a tologatáshoz, pár perc után ömlik rólam a víz, utána izomláz van még a hasamban is.
Ezzel szemben a fűkaszát tartani-mozgatni lényegesen könnyebb.
És valaki már írta, ahol sok mindent kell kerülgetni, vagy ferde/hepehupás a talaj, ott kínszenvedés a hagyományos tolós fűnyíró.
Egyébként az árukereső oldalán vagy egyéb rendelős oldalakon vannak vélemények konkrétan olyanoktól, akik EZT a gépet vették meg, és nem csak találgatnak, meg ilyen bziságokkal jönnek, hogy szomszéd meg hasonlók.
El se olvastam végig azt a kommentet, akkora baromság.
Az én Bosch-om hangja meg sem közelíti a fűnyíróét, de ha meg is közelítené, ki a szrt érdekel? Ne nyírjon füvet az ember? Ne vágjon fát? Gondolom bográcsozni sem divat ilyen helyeken, nehogy már a szomszéd kiteregetett ruhája beszívja a slambuc illatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!