2000 nm-es területre milyen benzines fűkaszát érdemes venni?
Nincs szükségem profi gépre, csak a saját kertem rendbentartásához venném. Eddig is rendszeresen nyírt területről van szó, tehát nem túl nagy a fű, viszont vastagabb fű/gaz is előfordul benne. Maximum 60 ezret tudnék rászánni.
Köszönöm a válaszokat!
Ha még kuporgatsz hozzá úgy 15ezret akkor tudsz venni egy Stihl FS55-öt.
60 körül csak a nagy barkács márkák (mtd, al-co, einhell, oleo mac, stb) gépeit tudod megvenni. Ezek egytöl eggyig kínai (már) a jobb gépeket takarják. Mernek is 2-3 év garanciát adni rájuk.
De a nyugott alvásnak ára van...
1 es,nem gondolnám hogy az OLEO Mac kínai motorral lenne .
Most néztem a vadi új gépen a cinkét,ITALY
A mostani gyártottak még katalizátorral is szerelve vannak .
Melyik kínain talász ilyet ?
A Sparta 250 es is elég lenne,de ha 1 el nagyobbat választanál az is 70 alatt lenne ,és ingyen ki is szállítják .Figyelembe kell venni a gépsúlyát is,mert nem mindegy hosszabb időn át milyen súlyt lenget .
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Megnéztem az eddig ajánlott gépeket, mindkettő 1 lóerős. Az elég? Nem nagyon értek hozzá, azért kérdezem.
Én ezeket merem ajánlani ár érték arányban kiváló és erősebbek mint azok a szegélynyírók ,amiket ajánlottak neked.
Ezek farmer fűkaszák.Csak azért nehéz neked segíteni,mert meg volt max öszzeged,de már később emeltél.
Na ezek már jobbak.4 éve nyúzom a drágábbikat,de benzin és karbantartáson kívül semmi más nem kellett.
Még a 40 centis fűvel is megbirkózik,bár ehez már erősebb gép kellene.
Jobb mint azok a gyengébb szegélynyírók.
Igen, 5-ös, ezek jobbnak tünnek! Lehet, rászánok kicsit többet, mint 60, csak jó legyen!
Köszönöm neked is!
Ekkora területhez nem jutna eszembe 2 LE alattit venni. Hiába csúcsminőség, ha egyszer gyenge, és szálanként kell levadászni a füveket. Az 1 LE-sek csak fűszegélynyírók.
Tény, hogy olcsón jót nem tudsz venni. Maradnak a kínaiak. Pl. Fuxtec. Tart, ameddig tart, de addig tudsz vele rendesen dolgozni, nem úgy, mint egy kis géppel. Ha hosszú távra gondolkodsz, akkor meg rá kell szánni a 200-at. A te döntésed.
Elhiszem, hogy a jó gépek drágák, de sajnos nincs 200 ezrem most egy új gépre. Megnézem az ajánlott márkákat, aztán meglátom!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!