Mi a véleményetek a szentkirályi dragon65 hondamotoros rotakapáról? Viszonylag nagy kertben használnám, a talaj szerkezete kötött, fekete föld.
A GCV190-es motor valójában 5 LE és nem 6,5.
Ettől függetlenül nagyon üzembiztos és kategóriájában a leghosszabb élettartamú is.
A szentkirályi váz is jó választás. Nem sok alkatrész kell hozzá, és az is filléres.
Kapálni, lassítóáttétellel vontatott munkaeszközökhöz is jó. Utánfutót húzni nem ajánlott.
Nekem sajnos van. Egy kalap sz. sem ér. Tud menni a föld tetején ha egyáltalán hajlandó megmozdulni. Életemben legrosszabb vétele volt, pedig már eldolgoztam előtte három típust.
Aki kitalálta az is idióta volt!
Jobban jársz, ha egy Robit vagy Rk-t veszel és felújítod. Rá egy új motort. A végösszeg kevesebb lesz, és nem mérget veszel.
Előző: szerintem valami beállítási gond lehet nálad.
Mit értesz azon, hogy nem megy? Lehet, hogy a kuplung nincs jól beállítva?
Szerintem is ez a legjobb, amit viszonylag olcsón lehet kapni. Ettől legfeljebb a Viking meg hasonló überprofi gépek a jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!