Hogyan lehet magas fáról leszedni a cseresznyét ha nemér addig a létra és fölmászni sem lehet van erre valami eszköz?
Első válaszoló.. Te mire válaszoltál? (Vödör tartó??)
Kérdezőnek; így sehogy !
Megoldások:
1,Hosszabb létra
2,emelőkosaras tűzoltó kocsi.
3,lebízniszeled a galambokkal.
4 Megtanulsz repülni.
5 Kivágod a fát.
Az első válaszoló kampós ötlete jó, mert lelehet vele húzni az ágat.
Ha elég bátrak vagytok akkor másszatok fel a fán. A derekatokra köttök egy kis tatyót (füles nejlontáska, füleinél egy madzaggal) és abban szeditek a cseresznyét, nem kel a vödröt fel cibálni.
Második vagyok.
A létrának a lábain kell kell állnia,és nem hiszem hogy megéri a 2-3 kg többlet cseresznyét egy tolószékért kockáztatni.
Így nem tanácsolom senkinek sem hogy 1 szem kampón lógó létrán egyensúlyozva 10-15 méter magasban egyensúlyozva cseresznyét szedjünk.
Neked sem,mert a cseresznye minden május-júniusban terem, de a "tolószékből újra felállok-ot" sosem kapod vissza.
Ha te bevállalod... az a te saját felelősséged,de ne tedd ,nem éri meg.
Első vagyok.
Második, te még mindig nem érted! Nem vagy egy vizuális típus! Könyörgöm, nem a kampón kell egyensúlyozni - ezt honnan veszed?
Akár a földről, akár a létrán állva a kampóval le lehet húzni az ágat! A létrába be lehet akasztani a kampó másik felét. Többször használtam, soha balesetet nem okozott.
Vagy:
- Meghagyod a fekete rigóknak:)
- Megvárod míg lehullik és csináltatsz belőle pálinkát:)
Ez az "áglehúzó" jó ötlet, kár, hogy nekem nem jutott még eszembe, pedig sokszor jól jött volna az elmúlt napokban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!