Mit tegyek az aloe verámal?
Figyelt kérdés
Hosszúkásra, vékonyra nőnek a levelei és lekonyulnak. Nehezen találtam neki cserepet ami megtartja, de jobban örülnék ha szép húsos levei lennének és nem akarna kidőlni minden cserépből.2018. máj. 23. 14:33
1/3 anonim válasza:
Valamit nagyon nem jól csinálsz, mert totál igénytelen növény, szaporodik mint a gomba és áll mint a cövek.
Én nyáron kiteszem félárnyékba (a nagyon erős napon nekem barnult) és 2 naponta öntözöm egy keveset, mert nagyon nem szereti a túlöntözést.
Ennyi az egész részemről és nem győzöm elajándékozni, annyi van.
2/3 A kérdező kommentje:
lehetséges hogy túl sötét a lakás neki? hiába van ablak mellett? megpróbálom kitenni az erkélyre délutánonként, amikor nem túl erős a napfény. Nagyon figyelek hogy ne öntözzem túl, mert egyszer már megjárta, de megmentettem. A kolesz szobámba viszont meg barnult, mert ott meg túl sok volt neki a nap. Valamiért nálam az igénytelen növények nem akarnak élni. A kaktuszaim se szerettek.
2018. máj. 23. 17:14
3/3 anonim válasza:
Hát, a kaktuszok elég igényesek.
Öntözésre, tápozásra nem, de fényre, hőmérsékletre nagyon.
A leírás alapján sötét hely és túlöntözés lehet.
Az ablak milyen fekvésű? Csak az üveg van előtte, vagy függöny is esetleg? Nem lehet, hogy minden héten megöntözöd?
Egy fotóval többet érnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!