Olyan csemegeszőlőt keresek ami nem igényel permetezést és finom, különleges izű. Tudnátok ajánlani?
Ha most hozzák a picike leveleket, akkor valami nem sikerült jól az ültetéssel. Pl. nem lettek jól beiszapolva, nem lettek visszavágva 2 szemre, vagy valami.
A neten keress rá, hogy "rezisztens csemegeszőlők".
Jó évben még az is előfordulhat, hogy permetezés nélkül sem betegszenek meg. De azért ne erre aspirálj, mert a lehetőség nem bizonyosság. Hogy rezisztensek, ez csak annyit jelent, hogy évi pár permetezéssel is megvédhetők még egy veszélyesebb évben is.
Hogy különleges lenne bármelyik, azt nem mondanám, de elég jó a Pölöskei muskotály és a Palatina.
Viszonylag kis szemű és átlagos ízű, de nagyon korai az Eszter.
Én még Vénuszt oltanék magamnak, ha lenne helyem, arról szépeket írnak.
A Moldovát kerüld el, nagyon szép szőlő, de csak eladásra érdemes termelni, fogyasztásra nem. :)
Teréz nekem nincs, de arról is ilyesmit hallottam.
Nekem tavaly már volt egy fürt,az idén 6...ha még ettél finom rózsaszínű szőlőt!
A neve:Kósa
Remélem, senki nem fog már válaszolni neked, más kérdéseidre sem.
Arra nem vagy képes, hogy leírd, hogy elolvastad a válaszokat, de azért kiemeled...
Az ilyenek miatt szoknak le a válaszolásról a hozzáértők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!