Milyen fűkaszát vegyek 100. 000Ft- körül?
Sajnos normális stihl fűkasza minimum a ház köré az a fs131 ami 170.000Ft csak sajnos 4 ütemű :(
Ha meg már 170 kiad az ember akkor dobja rá azt a 42ezret és vegye meg a stihl fs260-at amivel legalább maszekolni is lehet hála 2,7LE-nek
De éppen ez az én 100 körül gondolkodok, és tanácstalan vagyok.
Ezt az oleomacot néztem még ki 150ért, csak a szórásvédője nem az igazi szerintem.
A cégnél Istentudja meddig használtam egy Husqvarna-t, abszolút hibátlan szerkezet. Gondozni kell és kész. Ha nem adtam volna ki a kezemből még mindig működne. 1-2 hónap alatt tönkrevágták. Husqvarna párti vagyok. Ezt vedd:
A márka sem utolsó szempont. Azért lehet tudni, hogy egy jobb márka valószínűleg tovább bírja.
Ám bármilyen műszaki cikknél, én a teljesítményt nézem meg, legyen ugyanazon áron minél magasabb teljesítménye.
(mert nincs idegesítőbb, mint mikor a turmixgépre rá van írva, hogy jeget is aprít, de leég a motor egy egyszerű banánturmix alatt, vagy a fűnyíró olyan lekvár, hogy megáll, ha nekitolod a magas fűnek). Egy eszköznél a hatékonyság a legfontosabb. Végezze el a feladatát. Teljesítmény :)
L. István Husqvarna 129R ez nem túl gyenge? 27 cm3 1LE, 99.800Ft ért vicc az oleo mac sparta 25, 35-40-el ocsóbb és azonos teljesítményű.
még a stihl is olcsóbb ennél fs55:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!