Miért olyan drágák a Husqvarna termékei?
Itt gondolok egy fűkaszára vagy lánc fűrészre.
Mert ugye lehet venni fűkaszát és lánc fűrészt is 20-30 K-ért de ebbe a márkába ezek 90-120 K forint. Nekem mindkét gépem van a 20-30 K árkategóriából persze "kínai" de, kiválóan működnek olyan két éve lassan. Azaz én eléggé elvagyok így hidegülve (ha lehet így mondani) az ilyen "Husqvarna" termékeitől például. Mert nem hiszem hogy arányosan vissza adja vagy átadja azt a plusz élményt, ami az árát honorálná. Na ezt szépen le írtam!
Azaz már csak érvek vagy ellenérveket kérnék aki hozzá tud szólni hogy, miért vegyem vagy ne vegyem ha vennék talán valamit. (Mellesleg úgy tudom aki fű kaszával vagy lánc fűrészel dolgozik , van hogy napok hosszát dolgozik vele , gondolom a nagy srtapa bíróság az egyik előnye ami honorálná az árát. )
El kel dönteni mire ,és mennyit fogom használni.
A jót minden termékben meg kell fizetni
Nagyon sok esetben az olcsó lesz a drága .
A piacos fűkaszák, bár nem adják le a rájuk írt teljesítményt, de nem is 1 LE-sek. Husqvarnában ilyent nem adnak 120-ért, inkább 150-200 körül.
Piacos gépben is ki lehet fogni sok évig működőt, meg olyat is, ami egy óra után mehet a kukába.
Az ilyen 20-30 E Ft-os kategóriában lévő gépek is kibírják általában, hogy pár évig évi 5 órát dolgozol velük.
Ha csak ennyire kellenek neked, akkor nyugodtan használd a piacos gépeket, nagy baromság lenne 200-ért venni gépet.
Viszont a Husi gépek:
- tartósak, sok évig bírják a napi 8 óra (profi) használatot
- leadják az ígért teljesítményt
- kényelmesek, egész napos munkánál sem rázzák szét a kezed, gerinced.
Igaz, hogy az áruk negyede reklámköltség, de így is ez a legmegbízhatóbb márka jelenleg. (Bár a Stihl is visszakapaszkodik lassan a mélyrepülésből.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!