Milyen növények láthatóak a képeken? 4 kép linkelve:
Figyelt kérdés
1
2
3
4
MIndegyik képen az az egy szál érdekel, ami középen van, szóval a háttérben lévők nem kérdőjelesek... :)
Köszi a segítséget!
2018. máj. 6. 18:18
1/4 anonim válasza:
A hármas nem kanabisz?
Irtsd ki gyorsan!
2/4 A kérdező kommentje:
Ne hülyéskedj már! Nagy valószínűséggel 3 gyomnövény lehet, az első meg valami tökszerűség. De nem tudom, és mivel elég gyorsan nőttek ki és különlegesnek tűnnek, ezért kíváncsi vagyok rájuk.
Nálam és az első válaszolónál okosabbak hozzászólását várom! :)
2018. máj. 6. 18:35
3/4 anonim válasza:
Az utolsó napraforgó.A többi is ismerősnek tűnik,de..
4/4 anonim válasza:
Az első valami tökféle. A másodikat nem tudom. A harmadik vadkender. Legalábbis felénk így hívják. Ez kinézetre pont olyan mint az a kender amiből füvet füves cigit csinálnak. De tényleg vad. Semmi kábító anyagot nem tartalmaz. Illatra ugyan az mintha igazi füvet szívnál. Negyedik alkörmös kicsi példánya. Mérgező bogyót növeszt. Írtsd ki nagyon szapora nagyra nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!