Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit tudok tenni? Itt a jó idő...

Kerubin kérdése:

Mit tudok tenni? Itt a jó idő és vele a locsolasi szezon is.

Figyelt kérdés
Kihez fordulhatok?Itt a jó idő és vele a locsolasi szezon is. A szomszéd napok óta a locsoloberendezesevel locsolja a garázsom hátoldalán valamint a vakolt kerítést is. Már egy jó darab a kerítés vakolatabol lehullott a garázs pedig kívülről feketedik (penesz)
2018. ápr. 30. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Első sorban szólni kell neki.

Ha nem működik, jegyző-birtokháborítás, rongálás miatti feljelentés.

2018. ápr. 30. 19:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a gyors valaszt !Igen én is igy gondoltam.Csak egyszerűen nem.lehet bejutni hozzájuk.kapucsengo nincs ..szolitasra nem.jonnek ki..
2018. ápr. 30. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor öntözz, csinálj fotókat, meg ha tudsz, filmezd is, hogy a falra megy a víz.

Simán kifizettetheted a károdat.

Első kör: jegyző, birtokvédelmi eljárás. (A jegyzők nem mindig szeretnek ilyenbe belemenni, szóval ha nem olyan vagy, akkor vigyél magaddal valakit, aki jól tud ordítozni. :)

2018. ápr. 30. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy értem, akkor első kör a jegyző, ha nem áll veled szóba.

De fotód-filmed mindenképpen legyen, különben le fog tagadni mindent.

2018. ápr. 30. 19:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az orditozassal nem lesz baj .Mert már nagyon felhufelhuztak
2018. ápr. 30. 19:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Épp most jöttek haza .Sikerült beszélni velük. A férj az arcomba vigyirog hogy mi Van az esovel?Azt hogy védem ki ?o bizony nem fog ott ülni a rendszer mellett mikor hova fuja a szél.Es végig gúny az arcán. Készült video és képek is .

Meglátjuk mit hoz a jövő..

2018. ápr. 30. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A szél a gyomirtót is fújja jobbra, meg balra esetleg a szép pázsitra.
2018. ápr. 30. 22:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Na igen .Én is így gondolom 😀
2018. ápr. 30. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!