Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ha nem váltunk papucsot a...

Ha nem váltunk papucsot a lakás és a kert között, az tényleg annyira gáz?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk kertes házba, most kezdjük kihasználni a kertet. Barátnőm szerint nagyon para, hogy nincs külön kinti papucs nálunk... de hát a fenébe is, a saját kertünkben mi az ami annyira gázos, ha érintkezik a papucs talpával?
2018. ápr. 26. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok helyen azért szokás hogy az udvarról a sarat meg koszt ne vigyék be a lakásba. Nálunk is van kinti-benti papucs, bár én tojok rá, úgy is én takarítok, meg nem hordok be mindenféle koszt. Ha meg direkt a kertbe megyek pepecselni vagy az állatokhoz a tyúkudvarba arra felveszem a bakancsomat.
2018. ápr. 26. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Én májustól októberig metítláb tolom otthon és a kertven is.
2018. ápr. 26. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem csináljátok úgy ahogy nektek jó. Nálunk is csak a sár miatt volt kinti papucs, de akkor sem dőlt össze a világ, ha bentibe futottunk ki valamiért.
2018. ápr. 26. 11:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én tartok kinti bentit természetesen. Ha csak egy kis reggeli pára harmat van már ragad is a kosz a papucsra és vinném be a házba.
2018. ápr. 26. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Miből áll lerúgni az ajtóban egy papucsot és másikba ugrani? Nem 5 percenként mész ki-be.

Kintről homokot/földet behordhatsz, kutya/macska pisit, bélféreg fertőzést, amit a kerteden átment valamilyen állattól származik. (idegen macska, sün, egér, patkány, esetleg madarak)

Ha nem teljesen sima a papucsod talpa, hanem bordás vagy kazettás, nagy csomókban hordod be a nedves földet, vagy a lenyírt füvet, de te tudod!

Én pl. a lakásban, a köves részeken papucsban vagyok, de a szobaajtóban még azt is leteszem és oda zokniban megyek be, mert a szobákat, szőnyegeket nem mossuk mindennap.

Még ezt is meg lehet szokni és egy kis idő után már automatikussá válik.

2018. ápr. 26. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk gondozott díszkert van, de sajnos gyakran lépek macskaszarba, pedig nincsen macskánk.

A legszebb, amikor úgy száll be az autóba az ember, és egyenletesen keni szét a pedálon. Na azt kipucolni sem semmi, sem a cipő recéiből. A szagot meg hetek múlva is érezni.

2018. ápr. 26. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:
A gyermek(-ek) korától függ, mekkora para, de persze fölöslegesen csinálni a munkát magadnak (vagy munkát nem, csak retket) máris csak alig nevezhető elegánsnak, és ez a legjobb eset.
2018. ápr. 26. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!