Tescoban kapható Daewoo láncfürész vélemény? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 22. 10:38
1/2 anonim válasza:
Gyenge . 3 lóerő és 45 cm vágólap alatt nem érdemes venni . Jól néz ki neves de annyiért nem éri mg , akcióban sem .
2/2 THK válasza:
Most vittem vissza egyet, mert a valószínűleg hibás gyújtáskábel miatt egyáltalán nem lehetett beindítani.
De nem is ez a lényeg (csak alátámasztja a vacak gyártást, minőségellenőrzést), hanem már összeszerelés közben is föltűnő volt az elnagyolt, gagyi kialakítás: ennek sajnos nincs köze a Daewoo-hoz! A dobozán is csak annyi szerepel, h "Daewoo által forgalmazva", egyébként vmi ismeretlen kínai gyártó vacka lehet.
Azért próbálkoztam vele, mert az 52 ccm-es Daewoo fűkasza bevált, korrekt minőségű (az valóban általuk felügyelt gyártásból származik, motorikusan nagyon jó), gondoltam a mostani akcióban 28.5e-ért megéri a láncfűrész, ha az is hasonló - de sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!