Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért szidja itt mindenki az...

Miért szidja itt mindenki az MTD kerti gépeket? Pedig aa tulajok zöme elégedett velük.

Figyelt kérdés
2018. ápr. 18. 13:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Jó, ezen az oldalon nem lépnek félre a nők, a férfiak a kis mellet szeretik, a vegyészmérnökök 110 ezret keresnek meg sorolhatnám.
2018. ápr. 18. 13:42
 2/15 A kérdező kommentje:
He?
2018. ápr. 18. 16:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha elégedett lenne a tulaj nem szidná nyilván nem. Én is szidom. Egyszer volt nekem is. Többet nem kell. Ingyen se még akkor se ha új. Ha valaki nekem akarna ajándékozni egy Mtd gépet még ha új is feljelenteném zaklatásért.
2018. ápr. 18. 17:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Milyen felmérést végeztél a tulajdonosok körében amire az elégedettséget alapozod? Ez inkább vélemény mint tény.
2018. ápr. 18. 19:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy késes MTD ágaprítóm. Egy idő után annyira rezonált, rezgett, hogy a ponthegesztéssel rögzített adagoló kürtő levált a burkolat többi részéről, jó pénzért visszahegesztette (rondán) a szervíz, aztán ment még iszonyú zajosan pár évig (alkalmi használat mellett, majd egy augusztusi forró napon elfüstölt a motor. Akkor az egészet eladtam a Vaterán ebben az üzemképtelen állapotban. Ma is áldom szegény vevőt, aki megvette.
2018. ápr. 18. 19:21
 6/15 A kérdező kommentje:
Véleményes oldalakon több a jó, mint a rossz kritika. Azért nyilván tudni kell, hogy nem profi gépek. De nem is annyiba kerülnek.
2018. ápr. 18. 22:43
 7/15 anonim ***** válasza:
De annyit kell javittatni hogy az árából vehettél volna egy jobbat. És megspórolod azt az ideget is mikor már fejszével aprítanád fel.
2018. ápr. 19. 04:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Egy darabig jók, olyankor a birtoklási eufória sarkall néhányakat ilyen ötcsillagozásra egy nyilvánvalóan csillagtalan kategóriás cucc bevéleményezésekor. Sokszor le is írják neked, hogy ki se próbálták, csak szép meg nehéz, meg ügyesen tódul ki belőle a kínai levegő, ezért öt csillag.
2018. ápr. 19. 09:41
 9/15 A kérdező kommentje:
Akkor milyet vegyek?
2018. ápr. 19. 13:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja, ezekre a beírt véleményekre gondolsz... hát ezeket ugye akkor írják amikor megvették, örülnek és még működik. Egy évben egyszer levágnak egy ágat, beírják viszi mint a zsírt. Utána már ritkán írnak be hogy széthullott, nem indul, eltört. Persze biztos vannak jobban sikerült darabok. Pl. briggs motoros fűnyírójuk... normális motort kapott nehéz mellé lőniük a kasztnival.
2018. ápr. 19. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!