Füves terület csökkentése kertben, ötletek?
Erre azért nehéz konkrétan válaszolni anélkül, hogy látnánk a kertet, vagy tudnánk, mit is szeretnél pontosan.
Mondhatnám a térkövet, virágoskertet, sziklakertet, bokrokat, gyerek homokozót, kerti tavat, szanetlit, grillezőhelyet, garázst, vagy bármit. Gondolom ettől nem lettél sokkal okosabb.
De neten biztosan sok hasznos ötlet van, ha elkezdesz ebben a témában keresgélni.
Nézegettem már ötleteket, de nem tudom melyik jó ami hosszú távon is beválik.
Ami már van és amit nem szeretnék:
Van:garázs, grillező-kemencés fedett betonozott kiülő, 2 kisebb virágoskert,pici betonozott terasz és a terasz előtt hosszában egy 40 cm széles kis sziklakert.Vannak gyümölcsfáink és bokraink, sövény de még mind kicsi.
Kis zöldségeskert is van.
Amit nem szeretnék:Kerti tó-sok vele a baj
Olyan dolgot szeretnék amit nem kell gyomlálni, szép, dekoratív és nincs vele sok gond hosszú távon.
A természetközeli kerteket szeretem, ami hangulatos.Nincs tele kerti törpékkel meg ilyen műanyag vackokkal.
Kutya. Garantáltan csökkenti a füves területet, hosszútávú megoldás, nem kell gyomlálni, és dekoratív. No meg természetközeli...
:-)
Nálam a kerti tó kb 10 éve beállt.
Azóta hozzá sem kell nyúlni, mindössze tavasszal a lesüllyedt növényszármazékokat kihalászom, ami kb. egy óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!