Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért nem indulhat a láncfűrés...

Miért nem indulhat a láncfűrészem?

Figyelt kérdés
Nem egy jó minőségü láncfűrész nem is márkás őszintén kínai lófasz,viszont működött amire kellett jó volt .Megjött a jóidő ezért elővettem,még tavalyi benzin volt benne amivel el is indult és szépen járt,beállítottam a karburátort stb.Vettem friss benzint bekevertem feltöltöttem + olajat és most? szivatoval felpörög majd szivató ki és 2-3 rántásra beindul de csak egy 3-4 másodpercig majd magától leáll..ha gázt adok még lehet tartani de ha elengedem alapjáraton leáll..és nem tudok vele mit kezdeni 1 órája ezt játsza...pedíg elvileg minden rendben...nagyon nem akarnám szétszedni. :/
2018. ápr. 14. 12:02
 1/1 anonim ***** válasza:

"beállítottam a karburátort"

Ez lehet a baj. :)

Vagy lehet, hogy eldugult az alapjárat, beszedett valami piszkot. Próbáld meg, hogy kitekered, így próbálkozol, aztán visszaállítod eredeti helyére.

Ha így sem, akkor meg szétszeded és levegővel átfúvatod.

2018. ápr. 15. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!