Miért nem indulhat a láncfűrészem?
Figyelt kérdés
Nem egy jó minőségü láncfűrész nem is márkás őszintén kínai lófasz,viszont működött amire kellett jó volt .Megjött a jóidő ezért elővettem,még tavalyi benzin volt benne amivel el is indult és szépen járt,beállítottam a karburátort stb.Vettem friss benzint bekevertem feltöltöttem + olajat és most? szivatoval felpörög majd szivató ki és 2-3 rántásra beindul de csak egy 3-4 másodpercig majd magától leáll..ha gázt adok még lehet tartani de ha elengedem alapjáraton leáll..és nem tudok vele mit kezdeni 1 órája ezt játsza...pedíg elvileg minden rendben...nagyon nem akarnám szétszedni. :/2018. ápr. 14. 12:02
1/1 anonim válasza:
"beállítottam a karburátort"
Ez lehet a baj. :)
Vagy lehet, hogy eldugult az alapjárat, beszedett valami piszkot. Próbáld meg, hogy kitekered, így próbálkozol, aztán visszaállítod eredeti helyére.
Ha így sem, akkor meg szétszeded és levegővel átfúvatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!