Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen fűnyírót ajánlotok?

Milyen fűnyírót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Tavaly vettünk egy makita fűnyírót kb 20k körül volt és egy kalap szar. A penge nem indúl be magától hanem meg kell lökni a lábammal miközben húzom a kart. A fű tároló csak dísznek van mert csak pár szál ment bele. Ma vágtam vele a füvet és a motor elkezdett füstölni. Szóval az lenne a kérdésem hogy jobb minőségű elektromos fűnyírót hol lehet kapni, milyen legyen a márkája? 40000 ft-ig megyek el
2018. ápr. 8. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Mégis mire gondoltál ,amikor 20 ért megvetted ?

A jót meg kell fizetni !! Fűnyirót évtizedekre veszünk .

Vegyél MTD ,amit senkinek sem ajánlok,de ez van az általad kért ár kategóriában .Ha megvetted ,vett fel a kapcsolatot a cardiológus orvossal is ,mert nagyon sok szív problémád lesz .

2018. ápr. 8. 18:23
 2/6 A kérdező kommentje:
megkérdeztem valakit és pont az mtd-t nem ajánlotta :D
2018. ápr. 8. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
A válaszoló se ajánlotta, csak az fér bele az általad megadott keretbe.
2018. ápr. 8. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy egy jó használt gép.

De ahhoz meg szerencse kell, mert a használt gépek nagyobb része azért eladó, mivel már közeleg a haláluk órája.

2018. ápr. 9. 06:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Ott valami gyártási hiba lehet. Tizenéve vettem e legolcsóbb AL-KO fűnyírót, hibátlanul működik azóta is. 20-nál többet ne adj érte. Itt vélemények is vannak:

[link]

2018. ápr. 9. 07:49
 6/6 Badattitude ***** válasza:
12 évig gyilkoltam AL-KO-t. Gyilkoltam, nem használtam. Most is azt akartam venni, de ezek az AL-KO-k már nem olyan strapabírók, mint az elődei. A fejlesztett motornak szép hangja van, de nem olyan erősek, mint elődeik. Az én 1200 Wattosom kiröhögte volna a mostani 1400 Wattosnak írt motor teljesítményét. Tudom, mert kipróbáltam. Aztán kerestem, kutattam....A nagy márkáknak vélt gépei sem igazán hozzák az elvártat ebben az árszegmensben. Míg nem, ráakadtam a Hitachira egy ismerősömnél. Kipróbáltam. :D Szénkefe mentes, erős motor : pipa ! Nem órmótlan, nehézkes kialakítás : pipa ! Virgonc vágás nem pázsiton :D pipa ! Én be is vásároltam egyet . Gyönyörűen vág, nagyon patent a motorja. Nem pille könnyű, de nem is túl nehéz. Pont jó ! Én merem ajánlani, mivel ár/érték arányban nehéz ennél jobbat lelni. Sőt....A Bosch, Makita, stb...beszorított 40 000 Forintba egy gépet, ami olyan, amilyen. A Hitachi készített egy fűnyírót, ami 40 000 Forint. Nem ugyan az...Vedd meg bátran ! Nem fogsz csalódni benne ! 40 centis kése van. Ha ennél nagyobb kellene, akkor már benzinest nézz... Erről a gépről beszélek : [link]
2018. ápr. 10. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!