Kezdőoldal » Otthon » Kert » 50-60 körül mik a legjobb...

50-60 körül mik a legjobb benzines fűkaszák? Mtd, Alko, Mcculloch, vagy valamelyik másik?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 6. 08:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

OleoMAC 440T,vagy 441T.125e-ért

Hitachi CG47EJ 150e-ért.

Ár-érték arányában az első a jobb választás,de egyikkel sem fogsz mellé az biztos.

Én a két Magyarországi prémium márkát csak az áraik miatt nem vennék,mert ezek az olcsóbbak is ott vannak a toppon gond és hiba nélkül.

Én a Hitachi-t használom,de az ára miatt talán az Oleo jobb.

Ezek tuti leadják a teljesítményt.2 LE gépekkel nincs gondod a méteres fűvel sem.

Az olaj pedig full szintetikus 2T legyen minden képpen.A keverék 1.40 inkább,mert ezzel sincs füst és teljesítmény csökkenés,de a kenés jobb.

Ezek mesze vannak a 60e áradtól,de ez vagy a kínaiak,amik hagynak némi kívánni valót minőségben.

2018. ápr. 7. 09:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy akkor már 130-ért veszek Huaqvarna 135 fűkaszát, ami 1.9 le. Tehát a kisebb jó márkák ugyanannyiért adják a gépeiket.
2018. ápr. 7. 10:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát akkor vedd ezt,mert tényleg jó árban van.

A 135 husinál az van,hogy a szöghajtása áttételezése miatt a motor 9 000-es fordulata még le van csökkentve 7 000-re.

Nagyobb nyomaték van a damil fejen,de a damil kerületi sebessége kisebb.

Nagyobb fűben előny az kicsiben pici hátránya van,de nem vészes.Ezt direkt bozótra tervezték egy kicsivel gyengébb motorral,mint a másik kettőt.

Ezek mind leadják a papíron írt teljesítményt.

A gond a karbi dugulása miatt szokott lenni,mikor a télen beleszárad a benzin.

2018. ápr. 7. 11:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Az nem lenne gond, télen Kíjáratom. Melyiket vennéd? Husi 135r, vagy Husi 535rx?
2018. ápr. 7. 16:09
 15/17 A kérdező kommentje:
Husi525 rx. Elírtam. Ez csak 1.3 le.
2018. ápr. 7. 16:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem Hithachi van. Kiváló gép. Tizen éve megvan. Még baja nem volt
2018. ápr. 7. 18:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Rosszat nem mondhatok egyikről sem.Az ára is dönthet ebben és a márkanév.A husi régebben van a Magyar piacon és talán kiterjedtebb szervizhálózata van mint a másik kettőnek,de nem vennék rá mérget.Mindegyik mellet szól valami pozitívum.Egyiknek az ára jó.Másiknak a neve a harmadik erősebb valamivel.Az arany közép út a husi mellett szól.
2018. ápr. 7. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!