Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mivel tudnám eltüntetni a...

Mivel tudnám eltüntetni a tégladarabokat? Többi lent

Figyelt kérdés
Van egy egészen nagy telkünk vidéken. Az őseim nem tudom mit csináltak rajta, mert szinte mindenhol találok rozsdás szögeket, kisebb-nagyobb cserép-tégla- meg egyeb ilyen hulladékot a földben meg a felszínen. Próbáltam már összegereblyézni, több féle gereblyével is, de lehetetlen feladat kb. mindig találok újabbakat. Kézzel felszedegetni meg ugyanúgy lehetetlen, sose végeznék vele. Mit tegyek? A fűkasza pengéjét folyton kicsorbítják...
2018. ápr. 2. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Így hirtelen azt mondanám, homokot kell hozatni és elteríteni a területen megfelelő vastagságban.
2018. ápr. 2. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Erre a nagy telekre költséges lenne földet hordatni,nincs más hátra,mint ami eddig volt .Egyszer majd elfogynak .
2018. ápr. 2. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Addig kell gereblyézni, míg el nem fogy.
2018. ápr. 3. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Eltüntetni: a Harry Potterben egészen kiváló varázsigéket lehet olvasni. :)

Ha a földhözragadtabb módszerek híve vagy, akkor meg azt tudnám javasolni, hogy hogy damillal vágd a füvet. Nálam is tele van minden ilyen szeméttel, ezért vettem egy jobbféle, erős kínai gépet vagy 6 éve, hozzá minőségi 2,7-es damilt, és nincs ellenfél, az ujjnyi vastag gazt is ledarálja, meg a selyemfüvet is.

2018. ápr. 3. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!