Nádra nádat lehet? Kerítésemen 3éves nád van. Idén szeretnék újat mert ugyebár nem valami hosszú életű.
Szedd le a régit.
Majd ha +10 fok felett lesz a kinti átlaghőmérséklet.
Vegyél egy kis kézi 5 literes permetezőgépet. (Vagy egy nagy ecsetet) És vegyél vízüveget. (Már 500 forint körül lehet kapni literjét [link] ) És az új nádat ezzel vond be. A szomszéd felőli oldalt nyilván a felszerelés előtt, a te telked felé nézőt a felszerelés után permetezd le megfolyásig vízüveggel. Jóval olcsóbb mint a több ezer forintos fakezelő szerek, de nagyon hatásos. Ha kikeményedik tartósabb lesz a nádad.
[A villanyóra szekrény lángmentessé tételét csináltam vízüveggel az áramszolgáltató kérésére. A maradékot csak úgy passzióból fakezelésre használtam. Kis kerti fasámlit kentem át kétszer a maradékból. Megdöbbentően jól viseli az időjárás viszontagságait azóta.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!