Melyik fűnyírót vegyem meg? McCulloch M46-125 vagy Hecht 546 SX
Az árkülönbség nem számít, egyszerűen szeretnék egy stabil,megbízható, jó minőségű gépet a családi házhoz.
Még annyi,hogy Önjáró funkció mellett vagy ellen szavaztok ?
Nekem McCullogh van, önjárós, 4. éve van meg. Olajcsere rendszeresen volt, ha nem ment annyit az év elején mindig cseréltem, légszűrőt rendszeresen tisztítottam. Eddig nem volt vele műszaki baj.
Maximálisan meg vagyok elégedve.
A fém ház belsejéről a fekete "szinterezett" festék levált, kezd rozsdásodni.
kb. 600m2 "zöldet" ápolok vele.
Inkább a Mcculloch.
Lényeg hogy lehetőleg Briggs motoros legyen (azt hisze azzal szerelik ezeket)
Az önjáró jó dolog, ha normális szerkezet van benne. Érdemes kipróbálni vagy megtudni hogy lehet-e forgolódni vele.
Mert nekem volt olyan hátsókerekes gépem, aminek nem forgott egymástól függetlenül a 2 hátsó kereke, kínszenvedés volt mozgatni, forogni vele, különösen betonon.
Egy ismerősömé meg olyan volt hogy hátrafelé nem lehetett húzni, csak előrefelé forgott a kereke (kilincsműves hajzása volt)
Lehet érdemesebb elsőkerék hajtásost nézni. Mondjuk azoknak meg picit hosszabb az eleje, nem tudsz olyan közel menni vele akadályokhoz, bokrok alá stb.
Nekem McCulloch van.
Fűgyűjtős, önjáró.
Ha vennék újra ilyet. AZ önjáró szuper, 1000x könnyebb.
Forogni is, meg növények körül is, árokparton tuti.
Annyi van vele, hogy ha kapcsoltad a hajtást akkor hátra húzni csak úgy tudod, ha hajtás nélkül megtolod előre egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!