Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szalmavirág hol kapható?

Szalmavirág hol kapható?

Figyelt kérdés
gyerekkoromban olyan hétköznapi dolog volt a szalmavirág, de már nagyon régóta nem láttam sehol, neten sem találtam.

#szalmavirág
2018. jan. 9. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
2018. jan. 9. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:
vaterán/jófogáson árultam töredék árban fél évig, egyet sem adtam el és inkább bevágtam a kályhába.
2018. jan. 9. 23:42
 3/8 A kérdező kommentje:
ezt láttam, de nekem nem csak a feje kell, hanem az egész virág. vázába szeretném tenni.
2018. jan. 10. 18:07
 4/8 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló: neked honnan volt?
2018. jan. 10. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
saját termesztés
2018. jan. 10. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Árulnak magot a boltokban.

Én is neveltem már magról virágládában, egyáltalán nem bonyolult, de megfelelő hely hiánya miatt inkább venni szoktam vagy 150 palántát a piacon, hogy korábbi legyen.

2018. jan. 10. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Pár éve láttam az egyik győri gazdaboltban magot. Most nézegettem a netet. Ha jól emlékszem ezek voltak [link]
2018. jan. 10. 20:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. közben rátaláltam neten, hogy én a sóvirágot szeretném.

meg találtam ezt a boltot, persze árak nincsenek. [link] de majd megnézem, ha arra járok. Érdekes, hogy gyerekkoromban ez mennyire egy filléres tétel volt, és hogy eltűnt.

2018. jan. 11. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!