Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szerintetek van esélye h....

Szerintetek van esélye h. kinőjjön a citrommag? Milyen föld lenne célszerű neki?

Figyelt kérdés

Volt egy röpke gondoloatom, hogy megpróbálok citrom magról fát nevelni!

Nem tudom mennyi az esélye elraktam 15 db magot áztatni. 2 napig áztatom utána tervezem eldugni. Úgy gondoltam h. csak sima virágfőldbe rakom egyenlőre a magokat majd utána ha kikell átrakom majd citrusföldbe. Mit gondoltok így jó lesz? Van rá esély h. kinő?

2017. nov. 9. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Van igen de normális citromot sose fog hozni. Ahoz később szerezni kell rendes citromról ágat és átoltani.
2017. nov. 9. 12:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Végül is csak dísznövénynek tartanám. A virágföldhöz érdemes még rakni valamit a mag ültetése elött?
2017. nov. 9. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Pontosan úgy fogsz járni, mint a többiek.

Évekig nevelgeted, és utána majd fájó szívvel nézegeted a mások fáin egész évben folyamatosan termő gyönyörű citromokat.

Olcsón -kb. 2ezer Ft-ért- lehet kapni termő citromfacsemetét.

Érdemesebb azt nevelgeti, mert pont ugyanannyi a törődés, csak lesz értelme.

2017. nov. 9. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!