Kezdőoldal » Otthon » Kert » Homokól a kutam mit tegyek?...

Homokól a kutam mit tegyek? Kompreszorozam és, ha igen meddig? Szívószálat dugjak bele fenékig szűrővel?

Figyelt kérdés
Beszakadt az alján a dugó szerintem.A cső acél,belső átmérője 43mm ha dugok bele a fenékig egy szálat szűrővel az jó ?
2017. okt. 30. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Ennek fuss neki mégegyszer.

vagy csak én nem értek semmit?

2017. okt. 30. 11:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Van egy Fúrt kutam ami homokos vizet szív valószínű,hogy a szűrője lent tönkre(szétszakadt az az alsó vég dugó is valószínű el korrodálódott) ment az acél cső belső átmérője 43 mm érdemes kibéleli egy másik vékonyabb csővel ,vagy egy másik kutat kell fúratnom?A kompresszorozással mit lehet elérni?Mér szokták kompresszorozni a kutakat?Szeretném felújítani nagyon jó kút volt...Mi a legegyszerűbb megoldás és jó is??
2017. okt. 30. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Van itt valaki, aki nagyon ért a kutakhoz, nekem is sokat segített. Remélem hamarosan olvassa és neked is fog tudni hasznos tanácsot adni!
2017. okt. 30. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem kapsz érdemi válaszokat, akkor ebben a topicban keresd meg a válaszolót, tényleg ért hozzá és nagyon kedves:

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__86494..

2017. okt. 30. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!