Mi lehet a baja/betegsége a fokföldi ibolyámnak?
Figyelt kérdés
A levelén és a virágján is vannak ilyen fehér gumócskák. Kaptam egy ismerőstől, már akkor is ilyen volt.
Sőt, volt olyan ibolyája, ami nagyon megtetszett. Annak is ilyen volt a levele. Kis sarja nem volt, hogy szétültetéssel szaporítsuk, így pár levelet szedtem le róla. Egy cserépbe tettem a már régóta meglévő ibolyám, macska által letört levelével. Az már hozza a picike leveleket, de a betegséget elkapta.
Sehol nem találok ilyet neten.
2017. szept. 30. 18:03
1/11 A kérdező kommentje:
Öntözni mindig alulról öntözöm, bár az ismerősöm erre nem biztos, hogy odafigyelt. Már 3,5 hónapja nálam van a virág.
2017. szept. 30. 18:05
2/11 anonim válasza:
Olyan mint a küldött link 8-as képe?
3/11 anonim válasza:
5/11 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok, csak a netem vacakol.
2017. okt. 2. 07:29
6/11 A kérdező kommentje:
2017. okt. 2. 12:28
7/11 anonim válasza:
2-3 vagyok, változatlanul lisztharmatnak nézem.
8/11 anonim válasza:
Ha ez lisztharmat, én vagyok a Dalai Láma.
9/11 anonim válasza:
A kép minősége alapján ez a fehér dolog lehet akár cigarettahamu, akár gyapjastetű. Lisztharmat nem.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem cigizünk.
2017. okt. 5. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!