Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ezek a párszáz forintos...

Ezek a párszáz forintos leszúrható kis szolárlámpák mennyit bírnak? 1 hónapot, egy évet, többet?

Figyelt kérdés
2017. szept. 30. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Ezek a nagyon olcsók semmire nem jók, mert nagyon kis fényük van és olyan gyenge az akkujuk, hogy maxra töltve is 1-2 óráig bírják.
2017. szept. 30. 10:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudsz ajánlani vmi normálisat?
2017. szept. 30. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Itt van pár ötlet

[link]

2017. szept. 30. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Egy nyarat bírnak ki. Nyár végére már szétfakul az egész, a napelem is, nem tölt, télen az állásba és kevés fénybe meg hidegben az akku megy tönkre benne, a párától szétrozsdásodik a belseje.

Újonnan is kb. minden tizedik tönkremegy az első héten.

Körülbelül ennyit tudnak. És sajnos a sokkal drágább saválló és üveg burkolatosak se jobbak, mert ugyanaz a belseje.

2017. szept. 30. 18:50
 5/8 KOVÁCS M. ISTVÁN válasza:
92%
Egy éve vettem én is, azóta folyamatosan az erkélyen van. Sötétedéstől kora reggelig működik!, pedig a nap nem süti. Reggel 5 körül kezd halványulni.
2017. okt. 1. 06:35
 6/8 KOVÁCS M. ISTVÁN válasza:
Az előbb nem írtam:Eurós boltban vettem!
2017. okt. 1. 06:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Műszaki ember évente kipucolja, félévente egyszer kisüti-feltölti az akkut, pár évig jól szolgál.
2017. okt. 1. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:

"Ezek a párszáz forintos leszúrható kis szolárlámpák mennyit bírnak? 1 hónapot, egy évet, többet?"

Pontosan melyikek?

Amúgy általában a műanyag szokott probléma leni, mert megsárgulhat meggyengülhet, második pedig az akku ami benne van mert általában valami noném van benne.

2017. okt. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!