Kezdőoldal » Otthon » Kert » Horganyzott keritesdrotra...

Horganyzott keritesdrotra lehet felfuttatni sovenyt?

Figyelt kérdés
A ferjem azt mondja nem, mert idovel elkezd majd rozsdasodni a drot. Tenyleg igy van?
2017. szept. 5. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
A horganyzott nem rozsdásodik.
2017. szept. 5. 10:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Iegn am, de azt mondja, hogy peldault az elosoveny nedves levelei hozzaernek majd a drothoz es az idovel rozsdasodni fog. Valoban?
2017. szept. 5. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:

És mi van, ha rozsdásodik?

Az a tapasztalatom, hogyha egy kerítésre (bármilyenre) fel van futtatva valami, (borostyán, trombita folyondár, stb)

évek múltával (mire rozsdásodna)már nem is számít a kerítés, mert a felfuttatott valami át meg átszőve a kerítést önmagát tartja, a kerítés már nem is érdekes, nem is látszik.

2017. szept. 5. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:

A horganyzott nem rozsdásodik vagy 3 évig...

Én részenként csináltam a telkem kerítését, 4 helyről vettem a drótfonatokat. Nincs semmi felfuttatva, mégis kb. 3-4 év után elkezdtek rozsdásodni, mindegyik. Nem azt mondom, hogy egy nagy rozsdakupac lett, de ahol egymást dörzsölik a hajtásnál, meg ahol valami behatás érte őket, ott átütött a rozsda.

A növény nyilván gyorsítja ezt a folyamatot, a páratartó volta miatt, de ettől még növénnyel befuttatva is ki fog bírni nektek 30-50 évet.

2017. szept. 5. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!