Miből tudom, hogy megérett a paradicsom?
Véletlenül nőtt nálunk a paradicsom, nem értek hozzá.
Odáig oké, hogy meg kell pirosodnia, de ha piros, akkor már érett is?
Megkóstolni leszedés után tudom a paradicsomot. Ha érzem, hogy még nem érett, akkor visszaakasztom??? Ez nem karácsonyfadísz. És még én vagyok lehülyézve...
Azt magamtól is tudom, hogy ha zöld, akkor éretlen. A kérdés az volt, hogy pirosodás után rögtön jó-e vagy még tovább kell-e várni.
Egyetlenegy tő nőtt ki véletlenül egy cserépben az erkélyünkön. Egyébként tök jól néz ki.
Nem a teljes termést kell leszedni, hanem 1 azaz egy darabot és ha nem lesz érett, akkor még vársz a többire. Az az egy lehet hogy áldozat lesz. Mivel talált mag így biztosra senki nem tudja megmondani, mivel nem tudni a fajtáját / 5000 fajtánál több van az eu-ban/.
Megfigyeled a színét, ketté vágod késsel, megnézed a hús színét, megkostolod és megjegyzed, hogy a következő levételekor felismerd melyik az érett.
Egyetlen tőről, azon 5db paradicsomról beszélünk, nem egy nagy gazdaságról.
Megvárom, míg tényleg nagyon piros lesz, aztán nem szórakozom. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!